STA MISLITE O ZENIQ WHITE PAPER OVJERENOM OD NAJVECE KNJIGOVODSTVENE FIRME na svijetu DELOITTE. Da li je SCAMM , prevara i da li Shaik AL MAKTUM spada u najvece prevarante na svijetu ? KO razumije shvatit ce
Zar nije dovoljna jedna tema? Ko razumije shvatit ce
Nemamo šta misliti ljudi koji se dosta razumiju su vec rekli sve, najpoznatiji sajt ovo kaze:
Putting it all together, we have a project with no whitepaper and blockchain, it started operation before it was incorporated, its license says it is unregulated and it is a copy of a past failed crypto project. Due to the afore mentioned reasons, we recommend that you do not put your money into Zeniq.26. 11. 2021.
STA DA TI KAZEM a da te ne uvrijedim, sam pao sam se ubio - kaze nas narod . TI citiras onoga koji ti prodaje sranje coine , i citiras prepisku koja je rezultat neznalica. Zato sto nemam nista imam summit u MEXICU https://zencon.io/ imamo preko 20 000 downloada naseg OVJERENOG (reci mi jos jedan ovjereni WHITEPAPAER ako znas) i zato smo u STAKE AVINOCA sa preko Folge den ausgesuchten Krypto-Portfolios von AVINOC | CoinMarketCap 389 MILIONA coina, Stvarno smo fake.
Ja sam samo kopirao prvo što izadje kad se ukuca “zeniq” u google hahha