Zencash secure nodes - setup

Uskoro bi trebalo da startaju securenodovi na zencash secure mrezi. Ukoliko je neko zainteresiran (ili grupa) da ima vlastiti nod, nudim se za setup noda. Za pokretanje Secure Noda ce biti potrebno nesto vise od 43 zen coina jer 42 idu na t_addres i 1 za challange na z_address i nesto malo ode na transakcije.
Trenutno je na testnetworku (http://devtracksys.secnodes.com/) aktivno 40 secure nodova.

Estimated ZEN Earnings/Day sa jednim nodom je trenutno 5.04 zen (50$ dnevno) , naravno kad se zavrsi sa testiranjem da ce biti puno vise nodova, ali ce garantirano i cijena ZEN-a rasti.

kalkulator mozete pogledati na ovoj adresi http://zen.lebre.net/

Ukoliko je netko zainteresiran za svoj node, ja se nudim za setup . Cijena setup-a 3 ZEN-a. U cijenu nije uracunat VPS koji kosta 5$. Naravno dobijete i odredjeni period tehnicke podrske. Ukljucena besplatna domena!

kontakt na pp

@Rux prebaci temu u odgovarajucu rubriku ukoliko nije

2 Likes

:slight_smile: Drago mi je da si tu

Mislim da pored SIB MNs, par ZEN Nodova će dobro doći na “žutoj” traci

1 Like

Treba nodove postavit vec sad , kad se pusti u opticaj da je sve spremno jer ce zarada biti enormna pa ce se smanjivati kako se vise nodova bude pojavljivalo. A i ljudima ce trebati vremena da sve skontaju i postave, tad se uzima lova :slight_smile:

POzdrav, Vidim da je ova prica stara vec 4 godine, ali me zanima da li se jos uvijek isplati kupovanje servera i podizanje Node-a?

Sad i nije loša opcija, pogotovo jer je sami ZEN node skuplji :slight_smile: