Projekat 2CrazyNFT

Pozdrav raja.

Dio sam projekta 2CrazyNFT. Pa bih zelio da vas malo upoznam sa istim. Spajamo NFT i velike zvijezde esporta ali i sporta generalno. Sa nasim NFT-jevima mozete da se susretnete sa svojim omiljenim sportistima. Provedete neko vrijeme zajedno, malo bolje ga/nju upoznate pa i bacite koju partiju ako je esport zvijezda u pitanju.

Prva NFT kolekcija je bila sa Mariom Chalmersom, bivsim igracem NBA lige a sledece se tek sprema i bice boom. Ali posto je lose stanje na trzistu malo ce se pricekati sa tim.

Za one koje i nisu u NFT svijetu, posjedujemo svoj token 2CRZ koji se moze kupiti na Kucoinu, Mexcu, Uniswapu i Pancake Swapu. Ceka se Binance, ali nije lako. Sa 2CRZ tokenima mozete da se kladite na decentralizovanoj web3 platformi. Takodje mozete da ga stavite na Stake. Krajem Avgusta dolazi i Arena za gaming od koje ja mnogo ocekujem. U Areni koja ce izlgedati zaista dobro, moci cete da igrate tri razlicita moda i da zaradjujete 2crz tokene igrajuci igrice. Igrice nece biti lake ali ce se moci lagano savladati uz dovoljno prakse.

2CrazyNFT telegram: https://t.me/TwoCrazyNFT
2CrazyNFT twitter: https://twitter.com/2crazylive
web : https://www.2crazynft.com/

Fun Fact: Na CoinMarketCapu nas prati vise ljudi nego Bitcoin i Ethereum zajedno.

1 Like