Polar - Regtest Lightning Networks za developere

Slučajno sam saznao za Polar, riskless Bitcoin lightning network za developere, ukoliko neko ima zainteresovan da malo dublje uđe u tematiku te da nam ovdje napiše koju pametnu, bio bi zahvalan :wink:

Vizualizirajte cijelu svoju mrežu

Kažu da slika vrijedi hiljadu riječi. Pa, koliko naredbi terminala vrijedi seksi graf LN-a?

Brzo prepoznajte ravnotežu kanala

Uštedite tonu vremena i pritiska tastera gledajući balansiranje kanala u boji. Zelene i plave linije se pomiču kako se plaćanja šalju s jednog čvora na drugi. Imajte na umu, novac je započeo sa zelene strane.

Drag and drop akcije

Ne može biti lakše otvoriti kanale s jednog čvora na drugi jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem. Premjestite čvorove u bilo koji raspored koji želite. Također možete povući nove čvorove s bočne trake na radnu dio aplikacije.

Stvorite onoliko mreža koliko želite

Jeste li ikada radili na svojoj aplikaciji s lokalnom mrežom i želite li brzo simulirati potpuno drugačiji scenarij? Resetiranje mreže, a zatim vraćanje nakon toga nije šetnja parkom. Uz Polar možete imati onoliko mrežnih konfiguracija koliko možete zamisliti. Možete čak i više njih istodobno pokrenuti.

Upravljajte svojim čvorovima sa samo nekoliko klikova

Mnoge najčešće akcije koje biste izveli na Lightningu dostupne su upravo tamo u korisničkom sučelju.
Šta mogu uraditi?

Bitcoin čvorovi u vašoj mreži djeluju kao slavine, tako da jednostavnim klikom lako možete položiti ponovno kovanice u bilo koji od Lightning čvorova.

Brzo otvorite kanale i plaćajte račune između više čvorova

Pokrenite, zaustavite i uklonite čvorove s mreže

Za one nindže naredbenog retka, postoji i ugrađeni terminal koji vam daje puni pristup CLI naredbama čvora

https://lightningpolar.com/

1 Like