Mislim da je jos nekoliko sati ostalo 6 otprilike da dobijete besplatn plot-NFT . Evo vam link Overline | Decentralizing Connectivity i ja sam dobio info prije 15 minuta.
Registracija je samo putem mail a da ne mislite da traze wallet ili nesto izmedjuostalog pogledajte i sami djeluje jako zanimljivo
Produzeno je do 28 og besplatno preuzimanje NFT plot a oLand . Otprilike ovako kao sto je Bitcoin za banke ovo vam je za telekomunikacije i jos mnogo toga vise⦠Nemojte se bojati besplatno je i po meni je steta da se ovo propusti .
Ovo je u suŔtini igrica.
Kaže na njihovom webu:
What is Overline?
Overline is a people-owned decentralized wireless network that does to telecommunications what Bitcoin did to banking.
Ali ne kaže kako. Å ta znaÄi āradi telekomunikacijama ono Å”to je Bitcoin uradio bankarstvuā?
Mislim da je ovo mnogo vise od igrice . Pogledaj ovde ima malo vise objasnjeno.
A jos gdje je oRouter itd. Znaci moze se i majnovati i sa GPU i cloud miner om ā¦imas na Discord grupu bas za Balkan chat iskreno ne stizem ni ja jos sve pohvatati ali tu sam blizu .
Za one koji su uzeli oLand plot . Sada se mozete postaviti oTreat na svoj plot=parce zemlje i da znate da je gen1 za USA , a sada je tek aktivirano gen2 i gen3 tj. za zemlje Evrope i ostale zemlje . Uglavnom jos nesto doradjuju . Ja sam postavio na svoj plot oTreat i sada mi pise upgrade in progres . Kada kliknete u lijevom gornjem cosku na onaj mali grom pise vam koji je plot aktivan . Prepurucujem da osim na Discord pratite desavanje na Twitter u gdje imate sva obavjestenja .
Ljudi uzmite dok je jos besplatno i dok jos ima vremena . Moze vas zadesiti da dobijete plot koji je vrijedan bas,basā¦Ako neko ne zna kako i o cemu je rijec neka pita slobodno.Uglavnom kada puste mrezu nece se vise moci uzeti besplatno.Overline | Decentralizing Connectivity
ja sam uzeo, ali mi nije jasna svrha ovoga, sto je ovo?
Svrha svega je da ces moci zaradjivati od ovoga i koristiti za vise stvari u kripto svijetu i svijetu telekomunikacije. NFT koji si uzeo predstavlja dio zemlje u stvarnom svijetu koji je povezan sa bezicnim vajrlesom . Naravno ako budes imao vise srece da dobijes āzemljuā gdje je veci promet imaces bolju zaradu. Trenutno ono sto mozes i trebas da znas da svaki dan mozes kada se logujes uzeti besplatno oCash sa kojim kupujes oTreats (10 oCash=1oTreats) koji ili koje onda postvljas na zamlju-plot tako sto prvo klines na plot koji zelis i onada kliknes na oTreats i na taj nacin stavis na plot.Onda u zavisnosti koliko si stavio oTreats pisace ti vrijeme za koje plot treba da se apgrejduje i nakon tog vremena dobijes nagradau (moze biti jako vrijedna ,a i ne mora ali npr. neki vec svoje nagrade prodaju na opensea za velike sume) . Ja sam naprimer stavio 2 oTreats i nisam dobio nesto vrijedno ali narvano da nece svaki put biti tako . Za sada to mozes da radis , a za tacno 6 dana i ne znam tacno koliko sati mreza ce se pustiti i tek onda ces moci raditi jos vise.Moci ces i prodati ovaj plot sto si uzeo , da ga nadogradjujes itd . Mozes dovesti preko svog linka za preporuku jos neko ko je zainteresovan . Idi isto tako na oRuter i vidi sta on predstavlja . Da te ne bih zbunio dao sam ti sta trenutno mozes dok ne prodje jos 6 dana . Ako nesto jos konkretno imas piatati pitaj me slobodno jer i ja sam bio zbunjen pogotovo dok nisam skontao da na teritoriji USA ljudi vec mogu ono sto cemo mi moci za 6 dana pa sam mislio da nesto ne znam . Uglavnom sta god treba tu sam .
Overline decentralizira povezivanje.
Overline kombinuje viÅ”elanÄanu(multichain) mrežu koja se može majnovati sa prilagoÄenim hardverom i može se koristiti da bi bilo koji blockchain bio dostupan bez interneta. (Ovo sam samo preveo vezano za overline network da imas otprilike predstavu sto se tice tog vajrlesa)
Da li je neko dobio oFriends ili nesto drugo od nadogradnje na oLandu ? Ja sam dobio TOTEM POLE , DOOR TO THE KINGDOM OF SURREAL , FLOWER FARM , TOKEN MINT .
Za one koji su uzeli oLand pogledajte video, a i za ona koji nisu da jos uvijek mogu Overline | Decentralizing Connectivity i kako najavljuju generacija 5 ce biti do sada najelitniji plotovi . Buying & Selling Land Auction Demo - YouTube
Ne znam da li iko od vas ucestvuje u aukciji i da li znate sta ste dobili od apgrejda ? Ovaj dokument bi trebali procitati svi vi koji ste uzeli oLand jer ovde imate cemu sta sluzi i sta je o Land, kako se kombinuje oLand ,sta ste dobili ,kako da zaradite ,trgujete i jos dosta stvari koje cete moci raditi