Football Manager Project

Pozdrav svima! Fudbalska groznica praćena Svjetskim Prvenstvom u fudbalu je na pragu pa kad smo već kod toga, da li bi neko od vas volio da vodi svoj online fudbalski klub? :slight_smile:

REGISTRACIJA - LINK
DISCORD KANAL - LINK

Predstavljam vam jedan community projekat na kojem već dugo vremena aktivno radim sa programerom iz Italije pa je konačno došlo vrijeme da ugleda svjetlo dana. Nije bilo masivne promocije i neće je biti još neko vrijeme dok se ne riješi sve što je planirano počev od novog dizajna koji nam je prijeko potreban (znamo da je loš zasad haha) ali igra kao igra je već sada 100% FUNKCIONALNA

U ovom manageru prilikom registracije dobijate svoj klub i igrače koji nemaju veze sa stvarnim fudbalerima, već imaju svoj zaseban ‘univerzum’ i stvaraju se random kombinacijom imena i prezimena koja su prethodno ubačena u bazu podataka. Sa njima se ne takmičite protiv kompjutera već protiv drugih stvarnih osoba koje takođe vode svoje klubove, obavljate transfere igrača, postavljate formacije i taktike, birate sponzore i tako dalje. Cilj je isti kao i u stvarnom fudbalu, da postanete najbolji! U budućnosti su planirane mnoge implementacije od kojih će se sigurno razmatrati i kripto opcija, sve u svoje vrijeme

Igra će biti prilagođena svim generacijama pa čak i zrelijoj populaciji jer je apsolutno casual i neće vam oduzimati previše vremena, sve dešava automatski. Ovo nije niti će ikada biti PAY TO WIN igra tako da nemate brige da ćete poslije nekog vremena ‘morati plaćati’ da bi ostali konkurentni. Zayebi tu priču :smiley:

Admin je zaista jedan vrhunski programer, brzo implementira prijedloge korisnika, vrlo je komunikativan i operisan od materijalnog…dakle, sve što treba jednom uspješnom i dugoročnom community projektu

Trenutno postoji 19 država u FMP univerzumu a finalni cilj biće da pokrijemo cijeli svijet. Od Balkanskih zemalja trenutno su tu Srbija i BiH za koje smo @Snoop i ja poslali potrebne baze podataka. Ostale će dolaziti kako novi korisnici budu htjeli da imaju svoju naciju. Hrvatska je recimo već u pripremi :wink:

Ko želi da proba, ispod imate link za registraciju te i naš oficijalni discord kanal da pitate sve što vam nije jasno
REGISTRACIJA - LINK
DISCORD KANAL - LINK

Imam osjećaj da će u budućnosti ovo biti velika stvar pa nek ostane u arhivi Crypto.ba da se jednom davno po prvi put upravo tu pominjalo :sunglasses:

Eto toliko o tome, pozdrav!
Mirel

1 Like

Još kao vrlo mali : ) voleo sam da igram Championship Manager. Igrao sam ga dan i noć. Kako je vreme prolazilo slobodnog vremena je bilo sve manje i odustao sam od bilo koje vrste menadžera jer nisam mogao da ispratim sva dešavanja. FMP je prvi menadžer posle dugo vremena koji me je zainteresovao. Kada sam uvideo da postoji opcija ubacivanje Bosne i Srbije kao nacije dobio je od mene veliki plus. Mirel se poprilično potrudio da se smanji broj bug-ova i da se uvedu dodadne opcije. Igra se i dalje usavršava i postaje sve bolja. Broj nacionalnih liga je proširen kao i broj igrača.

Vidimo se na FMP-u, broj slobodnih timova je sve manji, požurite.

2 Likes

Svaka čast momci :slight_smile:

1 Like

Pomalo pomalo :slight_smile:

Ostala su još 3 mjesta u Premijer Ligi BiH

Upravo preuzeo klub, da se podrzi projekat i svaka cast :smiley:

2 Likes

Ovdje pod hitno treba ubaciti kripto na neki način, ima li šanse?

Šta si zamislio?

Šanse ima samo je još uvijek poprilično rano :face_with_monocle:

1 Like

Prvi mjesec uspješno prošao, puni se 2.Liga BiH

Nastavljamo dalje :slight_smile:

1 Like