Eco mobility - domaći projekat

Pozdrav svima.

Želim da vam predstavim jedan domaći kripto projekat – eco mobility. Kao što su nedavno postali popularni “move to earn” projekti, ovaj će biti “ride to earn” gdje ćemo u našem web šopu prodavati električna vozila (skutere, bicikle, i sl) a korištenjem istih će se dobijati naš token emobi.

Prvi proizvod – električni skuter će biti dostupan u prvom kvartalu 2023. godine, a poslije toga ćemo proširivati ponudu.

Emobi token razvijamo na BNB mreži i ima ukupnu zalihu od 100 000 000 tokena. 50% zalihe tokena je zaključano i mjesečno se otključava 1% kako bi se podijelio svim korisnicima naših vozila. 4% zalihe zadržava tim, 4% ide za marketing, 4% za razvoj, 15% ide u Pancakeswap Liquidity Pool (zaključan na 10 godina), a 23% ćemo ubrzo dati u Pre-sale preko Pinksale Launchpad-a.

Dogovorili smo se da ćemo Pre-sale tokene ponuditi prvo našim ljudima, vidjeti koliki će biti odziv, i ukoliko se ne rasproda tek onda krenuti u promociju i tražiti investitore vani. Moj je savjet da ovo gledate kao dugoročnu investiciju (barem do idućeg bull-a), jer imamo puno ideja za dalji razvoj i dugoročno će nam se svima isplatiti.

I imate obećanje da ćete ovde na forumu dobijati informacije o važnijim dešavanjima prije nego objavimo na društvenim mrežama :wink:

Website je još uvijek u razvoju, možete pratiti na www.ecomobility.io

Super, zvuci zanimljivo! Obzirom da je ozbiljna stvar u pitanju, jeste li namjeravali predstaviti tim koji stoji iza projekta?

U ovim početnim fazama nismo planirali, kada dignemo sve na malo viši nivo onda ćemo raditi predstavljanje i AMA

:+1:

Pitam zbog toga sto u moru scam crypto projekata mnogo znaci kada neko licno stane iza projekta, posebno ako je taj neko kredibilan i vec ima proizvode/projekte iza sebe. Narocito zbog toga sto ce pocetna NFT investicija vjerovatno biti u hiljadama $ obzirom da se uz nju dobije fizicki device, e-scooter (ako sam dobro razumio model).

Kako god, sretno i zelim vam uspjeh!

Pre-sale emobi tokena kreće sutra u 13h na Pinksale platformi, evo i link: PinkSale - The Launchpad Protocol for Everyone!

  • Liquidity Pool će se zaključati na 10 godina,
  • Tokeni za Rewards su zaključani i po 1% se otključava svaki mjesec da se podijeli korisnicima vozila
  • Tokeni za Tim, Marketing i Razvoj su zaključani na 10 mjeseci
    Sve se može provjeriti na Pinklock platformi: PinkSale - The Launchpad Protocol for Everyone!

To smo uradili kako bismo pokazali investitorima da nismo Pump&dump projekat i da na ovo gledamo dugoročno

Pre-sale je live, možete investirati na sljedećem linku: PinkSale - The Launchpad Protocol for Everyone!