BSC Online igrica na kojoj mozete zaraditi kriptovalute

Ukoliko neko dosad nije probao ili vec igra jednu od igrica na kojima se moze zaraditi u kriptovalutama moze pokusati online igricu koja je napravljena na Binance smart chain-u.
NFT ratna igrica koja je vrlo jednostavna za igranje sa dodatnim opcijama zarade… Jednostavno kupite svog NFT ratnika/heroja koji vam zauzvrat kroz dnevne zadatke,arene zaradjuje BNB i jos dva tokena . Takodje igrica vam nudi staking opcije itd. Da ne duzim mnogo pogledajte i sami u linku koji vam ostavljam EpicHero 3D NFT Metaverse

2 Likes

Jos da napomenem da DEMI HERO obavlja dnevne zadatke dok dok GENESIS HERO radi isto s tim da muski i zenski GENESIS HEROES mogu da naprave novog .

2 Likes

Zdravo Slobo :)) Drago mi je što nisam jedini koji “igra” ovu igru iz naše zajednice (tj. nisam jedini koji to hoće da prizna :smiley: ). Evo i od mene osnovno objašnjenje ove igre.

Prilično je jednostavna za početak, jako malo morate znati da biste mogli da “zarađujete” (not financial advice :wink: ).
Kupite heroje (koji su NFT-evi) i njih ubacite (stake-ujete) na neke “zadatke”:

  • Daily task (svaki dan, ubacite jednom i mirni ste mjesec dana, platite samo mali BSC fee)
  • Olympus battle - jednom sedmično, petkom se uđe u jednu od tri “fakcije”, u subotu se odluči koja je pobijedila i nagrađivanje/zarada traje do nedelje. Tad možete opet da se vratite na daily taskove.
  • Uskoro će ubaciti Dungeon-e, za šta govore da će biti najbolji ROI (povrat na uloženo) do sada, plus će da uvedu iteme za heroje, poput oružja, odjeće itd.

Postoje dvije glavne vrste heroja - Genesis i Demi. Demi su oko 20 puta jeftiniji nego Genesis, a samim tim i 20 puta manje zarađuju. Isto tako, samo Genesis heroji (muško i žensko) će uskoro moću da se razmnože i naprave novog Demi heroja (ne novog Genesis-a, to bi bilo nerealno :smiley: ).

Ono što je meni bitno je da vidim da imaju dobar tim koji se trudi i unapređuje igru, te koji sluša zajednicu/korisnike. Čak su napravili tabele (Google sheet) sa detaljnim proračunima ulaganja.

I evo za kraj jedan lični primjer, kako izgleda jedan od daily task-ova sa dva Demi heroja LVL 4 (levelanje se plaća EpicHero tokenima).

Ako vam se ne daje vrijeme i pare na igranje igre i fee-eve (koji stvarno i nisu tako veliki koliko se “zaradi”, pogotovo ako imate Genesis heroja), mislim da nije loš potez ni samo kupiti EpicHero token i držati :))
Jako je dobar community i skoro uvijek su u top 3 po “social signalu”, “value traded per 24h” i tome slično.

Srećno nam bilo! :cow:

1 Like

E hvala na podrsci . Svaka Cast !!! Nisam bio dugo nasao sam nesto novo . Preko ovog linka mozete dobiti besplatan NFT .Ja sam ga platio 50$ i za sada mi djeluje poprilcno dobro i ozbiljno (sami pocetak ) NBOX Create Groups to Kill the Boss, Win the Numerous Coupons, Up to 2000 BUSD Reward for Successful Challenge, New Users Can Get the Free N-Guard, First Come, First Serve NBOX Join me and get free NFT N-guard who automatic earn crypto every day or sign up alone and pay 50 $ for same NFT . Get your NFT free only from this link from the text .