Banke koje dozvoljavaju isplatu sa PayPala

Pozdrav raja.
Vec par mjeseci imam problem povuci sredstva sa PayPala na Visa karticu. Da li znate banke koje pouzdano jos uvijek to nisu blokirale?

PS. Moja je Intesa i kupovina radi, ali isplata ne jer su je blokrali. Pitao sam i NLB i Asu ista situacija.

Lp i hvala

Ja nikad nisam imao problema spustiti sa Paypal na Sparkasse banku, tako da provjeri njih.

Meni su blokirali povlacenje jos prosle godine radi se o intesi

1 Like

Kako ‘‘blokiraju povlačenje’’ sa PayPal-a? Da li pošalju neko obavještenje ili…?
Pitam zbog toga što ja imam drugu vrstu problema. Ne mogu da zadržim novc na PayPal-u, a to bi mi odgovaralo. Naime, sav priliv se automatski šalje na bankovni račun i kroz 5-7 dana imam mogućnost da ga koristim u BiH.
PayPal mi zadrži nekih 30-ak dana kao garanciju u slučaju da se pokrene slučaj od onoga ko mi je uplatio, a nakon toga mi automatski šalje na banku. Jednostavno, nemam mogućnost da držim nekakav bilans na PP i da sa njime raspolažem online, osim da mi povuče sa banke ako plaćam nešto pomoću PayPal-a ili pošalje na račun ako meni neko plaća. PayPal mi dođe kao protočni bojler. :slightly_smiling_face:
Riječ je o Raiffeisen Visa kartici koja mi je vezana za PayPal. Ostale nisam probavao jer uglavnom trebam dodatnu ‘‘Internet karticu’’ koja bi radila sa PayPalom.
Dodatnu karticu, dodatni račun - dodatno i naplaćuju. Tu priču prodaju Addiko, NLB, ISP i nekadašnja Sberbank.
Sa Visa karticama vani nemam ni sličnih problema kao sa karticama i bankama u BiH.

1 Like

Kod mene je intesa i imao sam problem da posaljem pare ali mi ne legnu na racun, kontaktiram support kazu mi da vjerovatno banka blokirala, ajd reko probam neku transakciju odradim preko kartice odem da kupim kripto, prodje transakcija dobijem onaj kod unesem ga i opet isti problem greska ujutro odem do banke da bi mi oni rekli da zbog finansiranja terorizma su bili primorani da mi blokiraju racun to je prosle godine bilo i od tad bezuspjesno probao sam skoro ajd reko mozda su se dozvali pameti pa pustili kad ista situacija

To ti je tako za novou cijele BIH. PayPal našim građanima ne dozvoljava korištenje salda na PayPal računu kad nešto plačaš. Možeš imati 1.000 na računu ali će ti PayPal uvijek novac povlačiti sa kartice. A 1. svakog mjeseca ti kompetan iznos na računu šalju na povezanu banku ili karticu.

1 Like

A de mi reci posto cu u narednom periodu imati dosta priliva na paypal sa tim novcem sam planirao sve to ulagati u kripto, medjutim znaci ukoliko ja sad kupujem on ce meni opet povlaciti sa kartice ako sam te razumio a taj iznos na paypal prvog ce prebaciti na moj racun ?

Da. Taj novac koji ti legna na tvoj PayPal racun samo mozes povuci sebi na banku ili na karticu. Paypal to automatksi uradi ako ti ne zatrazis. Pusti nek ide automatski jer imas jedn besplatno povlacenje mjesecno. Placas neke naknade ako budes sam trazio. Sve sto budes za investicije koristio, PayPal ce sa kartice uzimati i moras tu imati dovoljno novca.

2 Likes

koliko se naplacuje mjesecno sto paypal povlaci na racun. ja bas i izbjegavam to zbog nase poreske kad ono ispade da ne moze drugacije haha

Mozes ti zatraziti isplatu odmah, to ce ti naplatiit nekih 5€. A svakog prvog će automatski spustiti bez naknade. :smiley:

1 Like